Onze partners

Samen sta je sterk

Medische Maatschap Drachten werkt volop en met veel ambitie samen met collega-artsen, physician assistents, verpleegkundig specilisten, verpleegkundigen en stafmedewerkers van Ziekenhuis Nij Smellinghe en collega-ziekenhuizen en kennisinstellingen in Nederland.

Door actief samen te werken met collega’s zorgen we voor de beste zorgdienstverlening. We delen en verrijken zo onze kennis. De schakels in de zorgketen zijn sterk.

We schakelen intensief met de huisartsen, ons ‘eigen’ ziekenhuis Nij Smellinghe en andere medisch specialistische bedrijven en ziekenhuizen in Noord-Nederland. En ook met paramedische collega’s als zorgcentra, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, fysiotherapeuten en expertisecentra in onze regio. We hebben een werk- en opleidingsrelatie met universiteiten en hogescholen. Maar voor de allerbeste zorg is de sterke band met de patiënt bepalend. Zorg goed voor elkaar.

Ziekenhuis

Nij Smellinghe

Gastvrij en kleinschalig, maar groot genoeg om alles in huis te hebben. Dat is de kracht van ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat bij ons voorop. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw klachten en aandoeningen, waarbij uw mening net zo belangrijk is als die van onze artsen en verpleegkundigen.

Bij Nij Smellinghe werken we volop samen met huisartsen, thuiszorg en andere zorgverleners bij u in de buurt. Zo krijgt u vertrouwde zorg dichtbij huis. Onze circa 1.600 medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Daarbij kijken ze verder dan de grenzen van hun eigen specialisme. Door samen te werken ontstaat er nieuwe kennis. Kennis waarmee we u de best mogelijke zorg kunnen geven.

We zeggen niet voor niets: Met aandacht. Dat voelt beter.

Naar Nij Smellinghe.nl

Medisch Specialistische Bedrijven

MSB Cureo

Vul hier een tekst in

Medisch Specialistische Bedrijven

MSB Tjongerschans

amen zorg makkelijker voor iedereen. Dat is waar BeterDichtbij elke dag aan werkt als hét digitale communicatieplatform in de zorg. Want eenvoudig en veilig contact in de zorg – ook tussentijds – kan een belangrijke rol spelen in de grote uitdagingen waar de sector voor staat.

Medisch Specialistische Bedrijven

MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden 

Vul hier een tekst in

Anderhalve lijn

Sûnenz

Sûnenz komt van het Friese woord sûnens en heeft twee betekenissen: Gezondheid en Proost (op uw gezondheid). Sûnenz ondersteunt ouderen bij het behouden van een actieve leefstijl en het zo goed mogelijk thuis wonen. Ook ondersteunt Sûnenz huisartsen bij diagnostiek en behouden van hun behandeling aan oudere patiënten.

Sûnenz werkt aan een gezonde leefomgeving waarin burgers en professionals samen werken aan gezondheid. Het ouder worden biedt kansen en mogelijkheden maar vraagt soms ook om een beetje ondersteuning. Sunenz biedt samen met haar partners deze ondersteuning met als doel het uitstellen van en terugdringen van de vraag om zorg. Zo nemen wij gezamenlijk onze verantwoordelijkheid voor betaalbare zorg nu en in de toekomst.