Service en Contact

Waar ben je naar op zoek?

Een leesbare en informatieve website is ons doel geweest. Mogelijk staat je vraag onderstaand al tussen de FAQ's. Mocht dat niet zo zijn schroom dan niet om ons te mailen of te bellen.

Veelgestelde vragen

 • Welke Organisatorische eenheden vallen onder de MMD?

  Onder de MMD vallen 15 Organisatorische Eenheden, ook wel vakgroepen genoemd. Kijk voor meer informatie bij onze organisatorische eenheden

 • Heeft de MMD een goodwillregeling voor maten?

  De MMD heeft een collectieve goodwillregeling voor maten. Dit betekent dat een nieuwe maat in 5 jaar 20% van het winstaandeel van die 5 jaren inverdient. Voor maten die met pensioen gaan of hun carrière elders voortzetten wordt aan de hand van het reglement praktijkwaardering de goodwill bepaald en binnen 3 maanden na dissociatie uitbetaald.

 • Werken er alleen vrijgevestigd medisch specialisten bij de MMD?

  De meeste medisch specialisten zijn als maat aangesloten bij de MMD. Er zijn ook Chef de Cliniques werkzaam, soms in een tijdelijke functie, soms als opmaat naar lid van de maatschap. Daarnaast zijn er Physician Assistants in dienst bij de MMD die gelieerd zijn aan een van de Organisatorische Eenheden.

 • Hoe wordt de MMD bestuurd?

  Het bestuur van de MMD bestaat uit 4 medisch specialisten uit de maatschap, aangevuld met een extern bestuurder. Het bestuur wordt in haar werkzaamheden ondersteund door een bedrijfsbureau met een management assistente en een beleidsfunctionaris/ HR manager

 • Hoe gaat het in zijn werk als ik solliciteer?

  Als je solliciteert op een functie komt je brief terecht bij de HR-manager. Zij stuurt je brief door naar de leden van de betreffende Organisatorische Eenheid (OE). De OE maakt op basis van een profiel een eerste selectie uit de brieven en zal kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, dan wel dagdeel komen kijken op de werkvloer. Hieruit kiezen zij 1 of 2 kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek met de Beoordelings- en Advies Commissie (BAC). In deze BAC zitten maten van twee aanpalende OE's, een lid van het MMD bestuur, een afvaardiging van de Raad van Bestuur en de HR-manager. Uit dit gesprek volgt een advies aan het bestuur welke kandidaat vanuit de BAC de voorkeur heeft. Met deze kandidaat wordt de vervolgprocedure dan gestart. 

Staat je vraag er niet tussen

Snel antwoord op je vraag. Wij zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08:30 - 17:00 uur bereikbaar en beschikbaar.

Bel ons op

0512 588 537

Of stuur een e-mail

info@mmdrachten.nl

Kunnen wij je ergens over adviseren? Of heb je een vraag?

Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht. Dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing.

Bezoekadres
M.L. Kingsingel 7
9203 JC Drachten

Routebeschrijving bekijken

Postadres
Postbus 423
9200 AK Drachten